2e kans

Deze producten verdienen een 2e kans

Na een uitgebreide controle biedt Sun Green Energy teruggestuurde producten opnieuw aan, mits deze producten nog in goede staat verkeren. De producten krijgen dus een 2e kans.

  • Geretourneerde producten in uitstekende staat
  • Verkrijgbaar met een aantrekkelijke korting
  • Dezelfde voorwaarden en garantie als op nieuwe producten
Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Wat betekent 2e kans?

Bij Sun Green Energy geven we producten een 2e kans wanneer een klant deze terugstuurt. Het spreekt voor zich dat we eerst controleren of bijvoorbeeld de omvormers of zonnepanelen nog goed werken. Alleen producten die in een goede staat verkeren en uitstekend werken, krijgen bij ons een 2e kans. Deze 2e kans producten koopt u met korting, dat is fijn voor uw portemonnee en voor de planeet.

Garantie op 2e kans producten

Op 2e kans producten geeft Sun Green Energy u dezelfde garantie als op een nieuwe aankoop. De fabrikant van het desbetreffende product stelt de garantie vast. In de algemene voorwaarden leest u alles over garantie op uw nieuwe en 2e kans producten.

Prijs van een 2e kans product bij Sun Green Energy

Hoe bepalen we de prijs van producten die een 2e kans krijgen? Sun Green Energy geeft korting op een 2e kans product op basis van de staat van het geretourneerde product. Op het moment dat het product terugkomt bij Sun Green Energy lopen we het product helemaal na. De uitkomst van deze check bepaalt de prijs van het product. Onderhandelen over de prijs is niet mogelijk.

2e kans zonnepanelen

Met 2e kans zonnepanelen bespaart op uw aanschafkosten, energiekosten en draagt u bij aan een duurzamere toekomst. Onze 2e kans zonnepanelen zijn onderworpen aan een grondig inspectie. Daardoor weet u zeker dat ze nog steeds van de hoogste kwaliteit zijn. U kunt rekenen op dezelfde prestaties als van 100% nieuwe zonnepanelen, voor een lagere prijs. Dus waarom zou u nog de volle prijs betalen voor nieuwe zonnepanelen? Neem contact met ons op en bespaar twee keer: eerst op uw panelen en daarna ook nog op uw energiekosten.