LG RESU6.5 Low Voltage (48V) Storage

 3.679,95 excl. btw

LV | 5,9 kWh

Bestel vandaag nog bij dé specialist in duurzame energieoplossingen

  • Veelzijdig aanbod met scherpe prijzen
  • Gemakkelijk retourneren binnen 14 dagen
  • Snelle levering in heel Nederland
Enkele kwaliteitsmerken

LV | 5,9 kWh

Let op! De verpakking van de LG Chem RESU Laagspanning (48V) batterij bevat de volgende montagematerialen:

– Batterij
– Schroefankers
– Kabeldoorvoeringen
– Schroeven
– Montagebeugels

Hiermee is het mogelijk om de batterij aan een muur te monteren.

Li-Ion batterij cellen

De nieuwe RESU batterijen van LG Chem zijn voorzien van de innovatieve Li-Ion batterijcellen ‘JH3’. Deze celtechnologie zorgt voor krachtige prestaties en een compact design. Hierdoor is de batterij gemakkelijk te monteren en geschikt voor eenvoudige wand- of bodeminstallatie voor zowel binnen- als buitentoepassingen (IP55).

Ontwerp

De LG chem RESU 6.5 batterij omvormers zijn speciaal ontworpen voor zonnepanelen-installaties. Met de RESU Plus kunnen de verschillende versies met elkaar worden verbonden. Hierdoor word het systeem nog flexibeler en eenvoudiger om mee te werken.

Installatie en flexibiliteit

De LG chem resu bevat een eenvoudige en snelle installatie, door het compacte ontwerp is de RESU snel aan de vloer of muur gemonteerd. De BMS-Firmware kan worden ge-update door een SD-kaart. De RESU plus uitbreidingskit is speciaal ontworpen voor 48V modellen. Het aantal uitbreidbare batterijeenheden bestaat uit: Tot 2EA

Veiligheid

LG Chem geeft de hoogste prioriteit aan veiligheid en gebruikt dezelfde technologie voor zijn ESS-producten die een bewezen veiligheidsreputatie in autoaccu’s hebben. Alle producten zijn volledig gecertificeerd conform de relevante wereldwijde normen.

De 48V RESU modellen zijn compatibel met SMA omvormers.

Extra informatie

Gewicht52 kg
Afmetingen12 × 65,6 × 45,2 cm
Merk