Airconditioning

Airconditioning zorgt voor de ideale temperatuur en luchtvochtigheid in huis. Zo geniet u van een comfortabel en gezond binnenklimaat. Moderne airconditioners zijn niet alleen betaalbaar, ze verbruiken ook minder energie, zijn stiller en kunnen de luchtkwaliteit verbeteren. Hier vindt u informatie, adviezen en een ruim aanbod vaste airco’s.

Show Filters

Resultaat 1–16 van de 124 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–16 van de 124 resultaten wordt getoond

Airco kopen?

Wilt u een airco kopen? Sun Green Energy heeft een breed assortiment aan vaste airco’s van het bekende merk Daikin. We bieden verschillende modellen aan voor aan de wand en het plafond of op de grond. Bovendien heeft u keuze uit een split unit airco of monoblock. Voor elke situatie hebben wij de beste Daikin airconditioning voor u.

Daikin Airco

Of u nu een huiseigenaar bent, een ondernemer met een bedrijfspand bent of een eigen horecazaak hebt, de verwarmings- en koeloplossingen van Daikin voldoen aan uw behoeften. Van kleine verbeteringen in productieprocessen tot grote doorbraken die wel 75% energie besparen, Daikin streeft voortdurend naar technologische vooruitgang. Daarom is Sun Green Energy leverancier van Daikin airco’s.

Voor welke ruimte?

Onze Daikin airconditioners zijn geschikt voor diverse ruimtes zoals slaapkamers, woonkamers en keukens. Ook voor kantoorruimtes werken deze airco’s uitstekend. De meeste airconditioners zijn ook goed voor het verwarmen van deze ruimtes als het op bepaalde tijden van de dag erg koud is. Koelen en verwarmen doet u dus allebei met een airconditioner. Daardoor kunt u dit type klimaatbeheersing dus het hele jaar door gebruiken.

Welke soort airconditioning kunt u kiezen?

Binnen onze range onderscheiden we in de basis twee verschillende typen airconditioners. Dit zijn de monoblock en de split airco. Hoewel er ook mobiel airconditioners bestaan, vindt u deze niet in ons aanbod. Het voordeel van onze airconditioning is dat de toestellen aan de muur gemonteerd kunnen worden waardoor ze niet in de weg staan. Bovendien hoeft u geen slang door een raam te halen, dus u kunt hem altijd aanzetten, ook als u weg bent. Daarnaast kunt u kiezen uit een vloermodel, wandmodel of plafondmodel.

Single split airco

Een single split is een airconditioner die een binnenunit en een buitenunit heeft en op een vaste plek moet worden geïnstalleerd. De enkele airco heeft het hoogste koelvermogen van de drie typen en is geschikt voor grote ruimtes. Ze zijn over het algemeen ook zuiniger en stiller dan andere airconditioners. Single split airco’s zijn niet eenvoudig te installeren. Hoewel u dit wel zelf kunt doen raden we u aan deze te laten plaatsen door een gecertificeerde monteur.

Monoblock airco

Daikin monoblock units bestaat uit slechts één onderdeel, de binnenunit. Wat in twee delen is verwerkt voor de split airco’s, is bij de monoblock airco in één geheel verwerkt. Net als bij de split airco plaatst u een monoblock op een vaste locatie in de ruimte waar de unit moet koelen en verwarmen. In vergelijking met single split is monoblock geschikt voor kleinere kamers. Bovendien is dit type airconditioningsysteem eenvoudiger zelf te plaatsen, waardoor u geen monteur nodig heeft.

Lucht-lucht warmtepomp

Het airconditioningsysteem waarmee u ook kunt verwarmen noemen we ook wel een lucht-lucht warmtepomp. Onze Daikin single split airco’s zijn voorzien van een warmtepomp, waardoor ze zowel kunnen verwarmen als koelen. Verwarm en koel uw woning met een lucht-lucht warmtepomp en maak gebruik van een onuitputtelijk hernieuwbare energiebron: lucht.

Meer warmtepompen.

Airco online bestellen

Bestel snel en eenvoudig nieuwe airco’s en accessoires online bij Sun Green Energy. Weten welk model en toestel het beste bij uw situatie past? Neem dan gerust contact op met onze deskundige medewerkers.