Laadpalen

Duurzaam opladen.

Elektrisch rijden wordt steeds populairder in Nederland. Logisch ook, aangezien het een goed en duurzaam alternatief is voor gas en benzine. Er zijn dan ook al 120.000 laadpalen in Nederland en dat cijfer blijft stijgen. Het aantal aanbieders wordt tegelijkertijd ook steeds groter. Laadkompas heeft zich in deze markt ontwikkeld als onafhankelijke specialist en presenteert zich als ‘kompas in de wereld van elektrisch rijden’. Dat betekent dat we adviseren in de overstap naar een elektrische auto, mogelijke subsidies en het aanbod van laadpalen. Natuurlijk kunt u bij ons ook een laadpaal kopen en verzorgen we waar nodig de installatie. Kort gezegd begeleiden we het gehele proces zodat u 100% zeker goed zit. Zowel thuis, als op uw bedrijfslocatie.

Show Filters

Resultaat 1–16 van de 29 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–16 van de 29 resultaten wordt getoond

Een laadpaal met zonnepanelen.

De aanschaf van een laadpaal is een goed moment om ook zonnepanelen te overwegen. Het elektriciteitsverbruik gaat met een laadpaal namelijk nogal omhoog en daarmee ook de stroomkosten. Een investering in zonnepanelen is dan een goede manier om die stijging te beperken door (deels) zelfvoorzienend te worden, een situatie die zowel goedkoper als duurzamer is.

Zo’n wisselwerking is wat ons betreft de toekomst en de combinatie van een laadpaal met zonnepanelen een mooie eerste stap. Elektrisch rijden op zelf opgewekte energie is een realiteit en Sun Green Energy biedt deze combinatie graag aan – uiteraard voorzien van advies en expertise, zowel elektrisch als financieel.

Laadpaal kopen voor elektrische auto

Laadpaal kopen zodat u uw elektrische auto aan huis kunt opladen? In het assortiment van Sun Green Energy vindt u verschillende laadpalen van vele merken, waaronder van Alfen, Wallbox, Webasto, EVBox en Solar Edge. Bekijk de verschillende laadpalen uit het assortiment en plaats een bestelling, of vraag een offerte aan. Wanneer u voor 15:00 een bestelling plaatst, wordt deze vandaag nog verzonden. U kunt de laadpaal voor thuis of voor op kantoor dus al snel gebruiken voor het opladen van uw elektrische auto.

Laadpaal kopen en installeren

Zowel voor de wallbox, de lader die aan de muur hangt, als bij een laadpaal, geldt dat deze geïnstalleerd dienen te worden. Bent u zelf installateur, bent u handig en heeft u voldoende verstand van elektriciteit of heeft u iemand in uw omgeving die u hierbij kan helpen? Dan kunt u bij ons ook de laadpaal kopen zonder installatie.

Laadpaal kopen voor elektrische auto

Waarom een laadpaal bestellen bij Sun Green Energy? De voordelen op een rij:

Voor 15:00 besteld = vandaag verzonden

Altijd de beste service

Minimaal 2 jaar garantie op laadpalen

Of u nu een hybride of volledig elektrische auto heeft en wat het merk ook is, bij Sun Green Energy bent u bij het juiste adres voor de laadpaal. U heeft de keuze uit een laadpaal of Wallbox voor één of meerdere auto’s. Wij hebben bijvoorbeeld al voor u uitgezocht welke laadpaal met zonnepanelen het beste is, of wat de beste laadpaal zonder abonnement is. Welke laadpaal u ook bij ons koopt, u kunt altijd rekenen op onze professionele service en ons advies.

Waarom uw laadpaal kopen bij Sun Green Energy?

Sun Green Energy maakt het voor u als particulier mogelijk om laadpalen tegen groothandelsprijzen aan te schaffen. Voor een bedrag tussen de 500 en 600 euro kunt u al een laadpaal kopen. Door de lagere prijs die u thuis voor energie betaalt dan bij openbare laadpalen, verdient u de investering snel terug. Voor vrijwel elk merk elektrische of hybride auto kunt u bij ons laadpalen kopen. Daarnaast denken we mee in het gebruik. Wanneer u bijvoorbeeld een laadpaal voor bij het kantoor koopt, dan kiest u bijvoorbeeld het merk Wallbox. Dit merk laadpaal past zich automatisch aan op basis van de auto die aangesloten wordt. U heeft geen omkijken naar technische gegevens en iedereen kan de auto opladen. Ook als u van auto wisselt, hoeft u de laadpaal niet te veranderen.

Passie voor innovatie van laadpalen

Bij Sun Green Energy zijn we altijd op zoek naar nieuwe, innovatieve oplossingen in mobiliteit en techniek. Met de producten in ons assortiment, denken we met u als klant mee. Heeft u een hybride auto, maar bent u van plan in de komende jaren de overstap naar volledig elektrisch rijden maken? Wij hebben een laadpaal die deze overstap ondersteunt. Wilt u extra besparen op stroom? Met een slimme laadpaal voor thuis kunt u de benodigde energie kopen op het moment dat deze het goedkoopste is en op een later moment gebruiken. Wilt u snel uw elektrische auto opladen? Uw auto bepaalt het maximaal beschikbare laadvermogen om hiermee tot tien keer sneller op te laden. Via een app kunt u allerlei zaken instellen. U bent dan volledig in controle. In zowel de manier waarop de energie verbruikt wordt als in mobiliteit hebben we tegenwoordig zeer snelle ontwikkelingen. Sun Green Energy houdt de markt scherp in de gaten en biedt u de beste producten die op dit moment verkrijgbaar zijn.

Voordelen van een laadpaal

U vraagt u misschien af waarom u een laadpaal zou kopen. Er staan er immers toch ook al een hele hoop langs de weg? Een laadpaal voor thuis kopen kent veel voordelen ten opzichte van een lader langs de weg. Zo zijn de kosten per kWh is een stuk lager. Ook is de kans dat er iemand anders aan het opladen is per week groter, omdat er steeds meer elektrische auto’s komen. Wanneer u een eigen laadpaal aangeschaft, weet u altijd zeker dat u uw elektrische auto kunt opladen. Wanneer u maar wilt.

Laadpalen brengen de volgende voordelen met zich mee:

  • Biedt veel comfort
  • Duurzaam
  • Altijd beschikbaar
  • Voordeliger
  • Eventueel op eigen groene stroom

Veel gestelde vragen over laadpalen

U hoort bij de selecte groep mensen die al elektrisch rijdt. Dit is bijzonder en bovendien heel erg leuk. Wel kan het zijn dat u vragen heeft over het laden en over laadpalen. Vraag ons om advies of lees onderstaand antwoorden op veel gestelde vragen over laadpalen.

Wat is het verschil tussen een laadpaal en een wallbox?

Een laadpaal of Wallbox zorgt er voor dat u de auto kunt opladen wanneer het u uitkomt. De kabel stekkers zijn er met een type 1 en een type 2 stekker. Het type stekker geeft een stekkeraansluiting die past op een bepaalde elektrische auto weer.

Daarnaast is het van belang om van tevoren te weten waar u de lader plaatst. Plaatst u de lader aan de muur? Kies dan voor een Wallbox. Wanneer u hem vrijstaand wilt plaatsen raden aan om in te investeren in een laadpaal of een Wallbox op een montagepaal.

Kan een laadpaal of een wallbox zowel binnen als buiten?

Ja, vrijwel alle producten kunnen zowel binnen als buiten gemonteerd worden. Bij een plaatsing voor binnen kiest u vrijwel altijd de Wallbox en voor buitenplaatsing kiest u, wanneer de lader niet aan de gevel wordt gemonteerd, voor een laadpaal inclusief montagepaal.

Hoe zorg ik ervoor dat onbevoegden mijn laadpaal niet gebruiken?

Uw laadpaal kan beveiligd worden met een wachtwoord, laadpas of alleen toegang verschaffen via de app. Onbevoegden kunnen uw laadpaal op deze wijze niet gebruiken.

Hoe snel kan ik opladen? 

Tijdens het aanschaffen van een laadpaal is het belangrijk om te weten hoe lang het duurt voordat de auto is opgeladen. De tijd die het opladen in beslag neemt, is afhankelijk van de soort elektrische auto en de bijbehorende accu.