FIMER TRIO-7.5-TL-OUTD-400

 1.301,19 excl. btw

7.5kW | 3 Fases | 2 MPPT’s

Uitverkocht

Bestel vandaag nog bij dé specialist in duurzame energieoplossingen

  • Veelzijdig aanbod met scherpe prijzen
  • Gemakkelijk retourneren binnen 14 dagen
  • Snelle levering in heel Nederland
Enkele kwaliteitsmerken

7.5kW | 3 Fases | 2 MPPT’s

De alles-in-een driefasige omvormers voor residentiële toepassingen TRIO5.8, 7.5 en 8.5 kW kenmerken zich door hun prestaties, hun gebruiksgemak en hun eenvoudige installatie, controle en bediening. Met hun maximumrendement van 98% en hun brede bereik van ingangsspanningen zorgen deze nieuwe residentiële TRIO-omvormers voor flexibiliteit bij de installatie en een optimale energieproductie.

Industriële technologie voor residentieel gebruik

Deze nieuwe aanwinsten voor de TRIO-familie zijn klein, licht en intelligent. De topologie van de grotere, industriële TRIO-omvormers werd herzien om de TRIO-5.8/7.5/8.5 modellen een hoog omzettingsrendement te geven over een breed bereik van ingangsspanningen. Met de optionele geïntegreerde dataloggers en smart-grid functies, firmware-updates op afstand en elegant eenvoudige glijdende voorpanelen zijn deze alles-in-een toestellen gemakkelijk te installeren en te onderhouden. Zij bieden industriële technologie voor residentieel gebruik.

Omvormers boordevol geavanceerde kenmerken

De dubbele maximum power point tracker (MPPT) verenigt maximale flexibiliteit bij de installatie met een optimale energieproductie (modellen TRIO-7.5/8.5). De omvormers van de nieuwe generatie integreren functies voor vermogensregeling, controle en input van omgevingssensoren zonder dat externe componenten moeten worden gebruikt.

Een compacte ethernet-uitbreidingskaart geeft toegang tot datalogging om de belangrijkste parameters van de installatie te controleren. Ze zorgt er bovendien voor dat geavanceerde O&M-bewerkingen zowel lokaal (met de geïntegreerde webserver) als op afstand (met de portaalsite AV Plant Portfolio Manager), met een LAN-verbinding, kunnen worden uitgevoerd.

De behuizing met natuurlijk koelingsmechanisme heeft beschermingsklasse IP65 voor buitengebruik. Dit zorgt voor maximale betrouwbaarheid en een gemakkelijke installatie, met een glijdend voorpaneel dat toegang geeft tot de zone voor aansluitingen en configuratie zonder dat het volledig verwijderd hoeft te worden.

Extra informatie

Gewicht28 kg
Merk

Vermogen

7500

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “FIMER TRIO-7.5-TL-OUTD-400” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *