Growatt 3PH Hybride Omvormer SPA10000TL3 BH

 2.630,24 incl. btw

3-Fase | 10kW

Uitverkocht

Bestel vandaag nog bij dé specialist in duurzame energieoplossingen

  • Veelzijdig aanbod met scherpe prijzen
  • Gemakkelijk retourneren binnen 14 dagen
  • Snelle levering in heel Nederland
Enkele kwaliteitsmerken

3-Fase | 10kW 

Growatt 3PH Hybride Omvormer SPA10000TL3 BH

De Growatt 3PH Hybrid Inverter SPA 10000 BH is een AC gekoppelde hybride omvormer. Het is een batterij-energieopslagsysteem wat is aangesloten op een PV-systeem via wisselstroom (AC) elektriciteit.

De Growatt SPA 10000BH heeft een AC & DC vermogen van 10.000wp. De omvormer is geschikt voor zowel bestaande & nieuwe installaties. De Growatt omvormer is werkbaar met 3 verschillende werkbare programma’s en is geschikt om te werken met hoge voltage batterijen.

De SPA serie wordt in combinatie met een batterij AC-zijdig geïntegreerd. Hier wordt er energie opgeslagen die niet wordt teruggekeerd aan het net. Deze energie wordt hergebruikt wanneer de elektriciteitsprijs hoger ligt.

Batterij

De SPA omvormers van Growatt beschikken over een lithium batterij met een capaciteit van 5-50Kwh en een efficiëntie van 97.4%. Hierdoor wordt er maximaal haalbare energie opgeslagen. De batterij voltage range bevat 100-550V en bevat 25A maximaal oplaadbare stroom.

Veiligheid & installatie

De SPA omvormer komt met beveiligingsgraad IP65 waardoor buiten & binnen installatie mogelijk is. De omvormer bevat geen ventilator of transformator, hierdoor vind er een lage geluidsproductie plaats en is deze erg geruisloos. De omvormer is hierdoor geschikt voor zowel kantoorpanden of residentiële gebouwen. Natuurlijke koeling is een uniek aspect van de Growatt omvormers.

Growatt Online Service

Growatt biedt een online service aan die de kosten voor installateurs en distribiteurs verlaagd. Dit is een efficiënte en slimme oplossing voor het snel en efficiënt aanbieden van Online service. Growat OSS werkt met de Shinephone app & de webserver van Growatt.

Het OSS systeem helpt niet alleen met serviceverlening, maar het helpt de omvormer ook met foutdetectie en eventuele problemen op te lossen. Dit systeem maakt het mogelijk om de omvormer vanaf afstand te update, repareren maar ook data analyseren gaat via de online service van Growatt.

Kenmerken van SPA10000TL3 BH-UP

  • 3-Fase
  • 10kW

Extra informatie

Gewicht 28 kg
Afmetingen 50,5 × 45,3 × 19,8 cm
Merk

Diepte