Growatt 3PH Hybride Omvormer SPA5000TL3 BH

 1.972,68 incl. btw

3-Fase | 5kW

Uitverkocht

Bestel vandaag nog bij dé specialist in duurzame energieoplossingen

  • Veelzijdig aanbod met scherpe prijzen
  • Gemakkelijk retourneren binnen 14 dagen
  • Snelle levering in heel Nederland
Enkele kwaliteitsmerken

3-Fase | 5kW 

Growatt 3PH Hybride Omvormer SPA5000TL3 BH

De Growatt 3PH Hybrid Inverter SPA 5000 BH is een AC gekoppelde hybride omvormer. Het is een batterij-energieopslagsysteem wat is aangesloten op een PV-systeem via wisselstroom (AC) elektriciteit.

De Growatt SPA5000BH omvormer bevat een DC & AC vermogen van 5000Wp. De omvormer is compatibel met retrofit maar ook nieuwe PV-installaties. De SPA omvormer van Growatt is werkbaar met hoge voltage batterijen en heeft drie werkbare programmeerbare modes.

Growatt SPA serie wordt in combinatie met een batterij AC-zijdig in het systeem geïntegreerd waarbij een eventueel overschot aan geproduceerde AC energie in een batterij wordt opgeslagen. Deze energie wordt niet terug geleverd aan het net.

Online smart service van Growatt

Growatt biedt een online service (OSS) aan de gebruiker aan die zorgt voor een snelle en efficiënte service. Deze service zorgt voor lagere kosten voor installateurs en distribiteurs. Growatt OSS werkt met de ShinePhone APP & Webserver wat er voor zorgt dat data van Growatt producten wordt opgeslagen en geanalyseerd.

Het OSS systeem van Growatt helpt niet alleen met customer service. Het helpt de gebruiker ook te herrineren aan eventuele foutdetectie, problemen met het PV-systeem zodat dit zo snel mogelijk wordt verholpen. Het OSS systeem van Growatt maakt het mogelijk om de producten van afstand te repareren zonder engineer-support.

Veiligheid & Installatie

De Growatt SPA5000 BH bevat IP65 beveiligingsgraad waardoor deze geschikt is voor buiten & binnen installatie. Tevens bevat de omvormer geen ventilator of transformator. Dit zorgt voor een lagere geluidsproductie waardoor de omvormer geschikt is voor zowel kantoorpanden en residentiële woongebouwen. Hierdoor krijgt de omvormer ook een langere levensduur waardoor er meer energie kan worden opgewekt met het PV-systeem.

Batterij

De Growatt SPA5000 BH heeft een batterij efficiëntie van 97.4%,waardoor er een zo hoog mogelijke energiegehalte kan worden opgeslagen. De omvormer bevat een lithium batterij met een capaciteit van 5-50Kwh. De omvormer kan op een maximale hoogte van 3000M worden geïnstalleerd.

Kenmerken van 3PH SPH8000TL3 BH-UP

  • 3-Fase
  • 5kW

Extra informatie

Gewicht 28 kg
Afmetingen 50,5 × 45,3 × 19,8 cm
Merk

Diepte