Growatt MID 17KTL3-X

 1.874,04 incl. btw

3-Fase | 17kW

Beschikbaar via nabestelling


Notice: Functie id werd verkeerd aangeroepen. Producteigenschappen mogen niet rechtstreeks aangeroepen worden. Backtrace: require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/plugins/woocommerce/templates/single-product.php'), wc_get_template_part, load_template, require('/plugins/woocommerce/templates/content-single-product.php'), do_action('woocommerce_single_product_summary'), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, woocommerce_template_single_add_to_cart, do_action('woocommerce_simple_add_to_cart'), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, woocommerce_simple_add_to_cart, wc_get_template, include('/plugins/woocommerce/templates/single-product/add-to-cart/simple.php'), apply_filters('woocommerce_quantity_input_min'), WP_Hook->apply_filters, woocommerce_quantity_input_min, WC_Abstract_Legacy_Product->__get, wc_doing_it_wrong Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 3.0.) in /home/sungreen/public_html/wp-includes/functions.php on line 5831

Notice: Functie id werd verkeerd aangeroepen. Producteigenschappen mogen niet rechtstreeks aangeroepen worden. Backtrace: require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/plugins/woocommerce/templates/single-product.php'), wc_get_template_part, load_template, require('/plugins/woocommerce/templates/content-single-product.php'), do_action('woocommerce_single_product_summary'), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, woocommerce_template_single_add_to_cart, do_action('woocommerce_simple_add_to_cart'), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, woocommerce_simple_add_to_cart, wc_get_template, include('/plugins/woocommerce/templates/single-product/add-to-cart/simple.php'), woocommerce_quantity_input, apply_filters('woocommerce_quantity_input_min'), WP_Hook->apply_filters, woocommerce_quantity_input_min, WC_Abstract_Legacy_Product->__get, wc_doing_it_wrong Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 3.0.) in /home/sungreen/public_html/wp-includes/functions.php on line 5831

Bestel vandaag nog bij dé specialist in duurzame energieoplossingen

  • Veelzijdig aanbod met scherpe prijzen
  • Gemakkelijk retourneren binnen 14 dagen
  • Snelle levering in heel Nederland
Enkele kwaliteitsmerken

3-Fase | 17kW 

Growatt MID 17KTL3-X

De nieuwe Growatt MID 17KTL3-x omvormer beschikt over een totaal DC vermogen van 22100W. De omvormer is speciaal ontwikkeld voor commerciële zonnepanelen-installaties en beschikt over een hoog rendement van 98.75%.

Eigenschappen van de omvormer

De nieuwe Growatt omvormer beschikt over een lichter en compact ontwerp. Hierdoor is het transporteren en installeren van de omvormer mogelijk door middel van 1 persoon. De omvormer beschikt over een dual MPP-Tracker systeem en een transformatorloos ontwerp. Hierdoor vindt er een lage geluidsproductie plaats en is de omvormer tevens ook geschikt voor kantoorgebouwen of woningen. Dit ontwerp zorgt voor natuurlijke koeling van de omvormer waardoor de omvormer geen ventilator of transformator bezit.

Veiligheid en configuratie

De omvormer bezit veiligheidsgraad IP65 waardoor binnen & buiten installatie mogelijk is. De maximale installatiehoogte is 4000M. De omvormer beschikt over OLED-Display en touch toets. Hierdoor is het configureren en installeren van de omvormer nog makkelijkker. De omvormer komt inclusief SPD type 2 beveiliging en zorgt voor bescherming van eventuele oversspanningen en belastingen van de omvormer.

De Growatt omvormer komt inclusief exportcontrole en zorgt voor reducering van risico’s. Het optimaliseert exportcontrole processen waardoor er altijd een zo hoog mogelijk geoptimaliseerde energieopbrengst plaatsvind. Het is mogelijk om de omvormer te verbinden met Wifi. Inclusief USB poort en RS485.

Kenmerken van MID 20KTL3-X

  • Het maximale rendement is tot 98,75%
  • Touch-toets en OLED display
  • Type II SPD aan DC- en AC-zijde

Extra informatie

Gewicht 23 kg
Afmetingen 52,5 × 39,5 × 22,2 cm
Merk

Diepte