Growatt MID 22KTL3-X

 1.648,99 excl. btw

3-Fase | 22kW

Bestel vandaag nog bij dé specialist in duurzame energieoplossingen

  • Veelzijdig aanbod met scherpe prijzen
  • Gemakkelijk retourneren binnen 14 dagen
  • Snelle levering in heel Nederland
Enkele kwaliteitsmerken

3-Fase | 22kW 

Growatt MID 22KTL3-X

De nieuwe Growatt MID 22KTL3-x commerciële omvormer beschikt over een totaal DC-vermogen van 33.000Wp en een AC vermogen van 22.000W. De omvormer is ontwikkeld om te werken met commerciële PV-systemen en beschikt over een hoog rendement van 98.75%. Hierdoor wordt er een maximale energieopbrengst behaald met het zonnepanelen-systeem.

Eigenschappen van de omvormer

De nieuwe Growatt omvormer beschikt over een lichter en compact ontwerp. Hierdoor is het transporteren en installeren van de omvormer mogelijk door middel van 1 persoon. De omvormer beschikt over een dual MPP-Tracker systeem en een transformatorloos ontwerp. Hierdoor vindt er een lage geluidsproductie plaats en is de omvormer tevens ook geschikt voor kantoorgebouwen of woningen. Dit ontwerp zorgt voor natuurlijke koeling van de omvormer waardoor de omvormer geen ventilator of transformator bezit.

Veiligheid en configuratie

De omvormer bezit veiligheidsgraad IP65 waardoor binnen & buiten installatie mogelijk is. De maximale installatiehoogte is 4000M. De omvormer beschikt over OLED-Display en touch toets. Hierdoor is het configureren en installeren van de omvormer nog makkelijkker. De omvormer komt inclusief SPD type 2 beveiliging en zorgt voor bescherming van eventuele oversspanningen en belastingen van de omvormer.

De Growatt omvormer komt inclusief exportcontrole en zorgt voor reducering van risico’s. Het optimaliseert exportcontrole processen waardoor er altijd een zo hoog mogelijk geoptimaliseerde energieopbrengst plaatsvind. Het is mogelijk om de omvormer te verbinden met Wifi. Inclusief USB poort en RS485.

Kenmerken van MID 22KTL3-X

  • Het maximale rendement is tot 98,75%
  • Touch-toets en OLED display
  • Type II SPD aan DC- en AC-zijde

Extra informatie

Gewicht23 kg
Afmetingen52,5 × 39,5 × 22,2 cm
Merk

Diepte

Vermogen

22000