Growatt MIN 6000TL-XE

 747,99 incl. btw

1-Fase | 6kW

Beschikbaar via nabestelling

Bestel vandaag nog bij dé specialist in duurzame energieoplossingen

  • Veelzijdig aanbod met scherpe prijzen
  • Gemakkelijk retourneren binnen 14 dagen
  • Snelle levering in heel Nederland
Enkele kwaliteitsmerken

1-Fase | 6kW 

Growatt MIN 6000TL-XE

Tip: De Growatt MIN 6000 TL-XE omvormer mag niet worden geïnstalleerd in België. 

Growatt introduceerde de residentiele omvormer voor het eerst op de Solar Solutions International aan het publiek. Daar maakte zij bekend dat dit de opvolger zou zijn van de Growatt MTL-S versie. De nieuwste Growatt MIN 6000 TL-XE residentiele omvormer beschikt over een compact en functioneel ontwerp. De omvormer is de opvolger van de Growatt MTL-S versie en beschikt over een aantal verbeteringen.

Snelle en simpele installatie

De Growatt MIN 6000 TL-XE omvormer beschikt over een functioneel en compact ontwerp. Hierdoor bespaart de installateur op tijd en kosten van het installeren van de PV-installatie. De omvormer beschikt over ondersteuning voor exportcontrole en Type II SPD aan DC-zijde. De omvormer beschikt over een aantal nieuwe functies zoals het OLED-Display en Touch toets. Deze nieuwe reeks Growatt omvormers is perfect voor de PV-installatie.

Stroomopwekking

De omvormer beschikt over een Max prestatie efficiency van 98.4% en behaalt daarom de maximale energieopbrengst uit de PV-installatie. De omvormer beschikt over een AC/DC verhouding van 1.4 en heeft een dubbele MPP-Tracker.

Flexibele omvormer

Met de Battery-ready XH interface is het mogelijk om naar een opslagsysteem uit te breiden wanneer u maar wilt. Dit is volledig uw eigen keuze en de optie is altijd mogelijk.

Pluspunten omvormer

De Growatt 6000TL-XE heeft een aantal verbeteringen met zijn voorganger de MTL-S versie. De omvormer is uitgerust met SPD type 2 en komt met een dubbele MPP-Tracker. Ook is de omvormer 30% lichter en word de installatie hiermee nog gemakkelijker. De installateur bespaart hierdoor op tijd & kosten en de omvormer gaat langer mee. Met OLED-display en touch toets is de omvormer nog efficiënter en gebruiksvriendelijker. Door nog beter bestemd te zijn tegen water en stof gaat de omvormer langer mee en kan er meer energie uit het PV-systeem worden behaald.

Kenmerken van MIN 6000TL-XE

  • 1-Fase
  • 6kW
  • Beschermingsklasse van IP65.
  • Optioneel WIFI

Extra informatie

Gewicht 11 kg
Afmetingen 37,5 × 35,0 × 16,0 cm
Merk

Diepte