Growatt SPF 3500 ES Off-Grid Inverter

 939,37 incl. btw

1-Fase | 3,5kW

Beschikbaar via nabestelling


Notice: Functie id werd verkeerd aangeroepen. Producteigenschappen mogen niet rechtstreeks aangeroepen worden. Backtrace: require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/plugins/woocommerce/templates/single-product.php'), wc_get_template_part, load_template, require('/plugins/woocommerce/templates/content-single-product.php'), do_action('woocommerce_single_product_summary'), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, woocommerce_template_single_add_to_cart, do_action('woocommerce_simple_add_to_cart'), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, woocommerce_simple_add_to_cart, wc_get_template, include('/plugins/woocommerce/templates/single-product/add-to-cart/simple.php'), apply_filters('woocommerce_quantity_input_min'), WP_Hook->apply_filters, woocommerce_quantity_input_min, WC_Abstract_Legacy_Product->__get, wc_doing_it_wrong Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 3.0.) in /home/sungreen/public_html/wp-includes/functions.php on line 5831

Notice: Functie id werd verkeerd aangeroepen. Producteigenschappen mogen niet rechtstreeks aangeroepen worden. Backtrace: require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/plugins/woocommerce/templates/single-product.php'), wc_get_template_part, load_template, require('/plugins/woocommerce/templates/content-single-product.php'), do_action('woocommerce_single_product_summary'), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, woocommerce_template_single_add_to_cart, do_action('woocommerce_simple_add_to_cart'), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, woocommerce_simple_add_to_cart, wc_get_template, include('/plugins/woocommerce/templates/single-product/add-to-cart/simple.php'), woocommerce_quantity_input, apply_filters('woocommerce_quantity_input_min'), WP_Hook->apply_filters, woocommerce_quantity_input_min, WC_Abstract_Legacy_Product->__get, wc_doing_it_wrong Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 3.0.) in /home/sungreen/public_html/wp-includes/functions.php on line 5831

Bestel vandaag nog bij dé specialist in duurzame energieoplossingen

  • Veelzijdig aanbod met scherpe prijzen
  • Gemakkelijk retourneren binnen 14 dagen
  • Snelle levering in heel Nederland
Enkele kwaliteitsmerken

1-Fase | 3,5kW 

Growatt SPF 3500 ES Off-Grid Inverter

De Growatt SPF 3000 ES is een omvormer die zowel met als zonder batterij kan functioneren. De maximale ingangsspanning is 450VDC. Integratie van een MPPT solar charger (laadregelaar) optimaliseert het laden en ontladen van de batterij om deze zo lang mogelijk mee te laten gaan. Prioriteit kan gegeven worden aan enerzijds laden via het stroomnet of via het aangesloten PV-systeem. Het systeem is eventueel op afstand te monitoren via een wifi- of GPRS-dongle. Daarnaast is uitbreiding van capaciteit parallel mogelijk.

De MPPT laadregelaar verlaagt het voltage van de panelen tot het vereiste niveau om de batterij te laden. De spanning wordt verhoogd naarmate het voltage wordt verlaagd, in een gelijke verhouding. Gedurende de dag zal het voltage continu worden aangepast om de energie zo optimaal mogelijk te benutten. Dit is afhankelijk van de zonkracht, invalshoek, temperatuur en gezondheid van het paneel, evenals beschaduwing. De laadregelaar zorgt er ook voor dat de batterij niet wordt overladen, maar ook niet volledig wordt ontladen.

De capaciteit van het systeem kan tot 30kW worden uitgebreid door een totaal van zes van deze units parallel met elkaar te verbinden.

Kenmerken van SPF 3500 ES Off-Grid

  • 1-Fase
  • 3,5kW
  • Offgrid
  • Optioneel WIFI

Extra informatie

Gewicht 12 kg
Afmetingen 33,0 × 48,5 × 13,5 cm
Merk

Diepte