Huawei Omvormer SUN2000-40KTL-M3

 2.985,95 excl. btw

Bestel vandaag nog bij dé specialist in duurzame energieoplossingen

  • Veelzijdig aanbod met scherpe prijzen
  • Gemakkelijk retourneren binnen 14 dagen
  • Snelle levering in heel Nederland
Enkele kwaliteitsmerken

De Huawei omvormer SUN2000-40KTL-M3 is een krachtige driefasige omvormer die is ontworpen voor commerciële en grootschalige zonne-energiesystemen. Deze omvormer biedt geavanceerde functies en voordelen die bijdragen aan de efficiëntie van het systeem van zonnepanelen.

Eigenschappen Huawei SUN2000-40KTL-M3 omvormer

De belangrijkste kenmerken van de Huawei SUN2000-40KTL-M3 omvormer zijn:

Hoge efficiëntie: de SUN2000-40KTL-M3 omvormer heeft een hoge maximale efficiëntie tot 98,6%. Dit percentage geeft aan dat 98,6% van de opgewekte zonne-energie daadwerkelijk bruikbaar is voor elektrische apparaten.

Driefase ontwerp: de SUN2000-40KTL-M3 is een driefasige omvormer en daardoor goed geschikt voor grootschalige installaties. De drie fasen zorgen voor een stabiele en gebalanceerde uitvoer van stroom en zodoende voor een betrouwbare energievoorziening.

Intelligent PV-beheer: de Huawei SUN2000-40KTL-M3 integreert Huawei’s Intelligent PV-beheersysteem, waarmee real-time monitoring, op afstand oplossen van problemen en gegevensanalyse mogelijk zijn. Dit slimme systeem stelt gebruikers in staat om eenvoudig de prestaties van hun zonne-energiesystemen te bewaken en te optimaliseren, zodat de afhankelijkheid van het elektriciteitsnet wordt geminimaliseerd.

Actieve Anti-PID-functionaliteit: de omvormer beschikt over actieve Anti-PID (Potential Induced Degradation)-functie, dat de effecten van PID vermindert en de levensduur en prestaties van de zonnepanelen verbetert. Deze functie zorgt voor langdurige betrouwbaarheid en duurzaamheid van het systeem.

IP65-classificatie: de SUN2000-40KTL-M3 heeft een IP65-classificatie, zodat deze stof- en waterdicht is en geschikt is voor buiteninstallatie.

De Huawei SUN2000-40KTL-M3 omvormer een hoge efficiëntie, slimme monitoringmogelijkheden en geavanceerde netondersteuningsfuncties om betrouwbare en geoptimaliseerde prestaties te leveren voor commerciële en grootschalige zonne-energiesystemen.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Huawei Omvormer SUN2000-40KTL-M3” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *