Huawei Omvormer SUN2000L 3KTL-L1

 892,79 incl. btw

3-Fase | 3kW

Uitverkocht

Bestel vandaag nog bij dé specialist in duurzame energieoplossingen

  • Veelzijdig aanbod met scherpe prijzen
  • Gemakkelijk retourneren binnen 14 dagen
  • Snelle levering in heel Nederland
Enkele kwaliteitsmerken

3-Fase | 3kW  

Huawei Omvormer SUN2000L 3KTL-L1

Huawei SUN2000L-3KTL-L1 is een nieuwe hybride omvormer met 3000W aan uitgangsvermogen. Met een maximale efficiëntie van 98,3% (Europese efficiëntie van 97,3%) zijn er hoge opbrengsten te behalen. Deze nieuwe omvormers maken monitoring sneller en hebben ondersteuning voor de nieuwe power optimizers. Installatie van de omvormer is door het compacte formaat en lage gewicht snel, eenvoudig en door slechts één persoon te doen. Daarnaast is het door de behuizing en geïntegreerde beveiliging veilig en betrouwbaar.

Hybride omvormer

Huawei SUN2000L-3KTL-L1 omvormers zijn geschikt om gegenereerd vermogen direct te gebruiken, terug te leveren aan het stroomnet en om eventueel in batterijen op te slaan. Door de geïntegreerde energieopslag-interface is er afgezien van de batterijen niets benodigd om energie op te kunnen slaan. Deze inverter is geschikt voor zowel bestaande LG Chem batterijen als nieuwe batterijen van Huawei die nog uit moeten komen.

Let op: De LG CHEM RESU7H en RESU10H zijn geschikt voor gebruik met deze omvormer

Monitoring

Deze Huawei omvormers beschikken over ingebouwde WLAN functionaliteit. De omvormer heeft ook zogenaamde Module Level Monitoring, waarmee solar modules individueel in de gaten gehouden kunnen worden. Daarnaast is de omvormer geschikt voor de nieuwe SUN2000L-450W-P power optimizers van Huawei.

Snel & Eenvoudig

Door het lichte gewicht en kleine formaat kan één persoon deze omvormer gemakkelijk en snel installeren. Een AC aansluiting, geoptimaliseerd, maakt snelle bekabeling mogelijk. Verder is configuratie en instellen met een enkele klik gebeurd.

Veilig & Betrouwbaar

De Huawei SUN2000L-3KTL-L1 is met een beschermgraad van IP65 prima beschermd tegen invloeden van buitenaf. Natuurlijke convectie zorgt voor koeling. Er is ook interne beveiliging tegen bliksem aan zowel DC als AC zijde en vlamboogbeveiliging.

Kenmerken van Omvormer SUN2000L 3KTL-L1

  • 3-Fase
  • 3kW
  • Beschermingsklasse van IP65.
  • WIFI

Extra informatie

Gewicht 12 kg
Afmetingen 36,5 × 36,5 × 14 cm
Merk

Diepte

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Huawei Omvormer SUN2000L 3KTL-L1” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.