Huawei Omvormer SUN2000L 5KTL-L1

 1.183,61 incl. btw

3-Fase | 5kW

Beschikbaar via nabestelling

Bestel vandaag nog bij dé specialist in duurzame energieoplossingen

  • Veelzijdig aanbod met scherpe prijzen
  • Gemakkelijk retourneren binnen 14 dagen
  • Snelle levering in heel Nederland
Enkele kwaliteitsmerken

3-Fase | 5kW  

Huawei Omvormer SUN2000L 5KTL-L1

Huawei SUN2000L-5KTL-L1 maakt deel uit van een nieuwe reeks hybride omvormers, deze versie heeft 5000W aan uitgangsvermogen. Hoge opbrengsten zijn mogelijk door een maximale efficiëntie van 98,4% (Europese efficiëntie van 97,7%). Monitoring is met de nieuwe omvormers eenvoudig en er is ondersteuning voor nieuwe power optimizers. De omvormer is daarnaast veilig en betrouwbaar door de behuizing en geïntegreerde beveiliging. Plaatsing is snel en eenvoudig mede door het handzame formaat en geringe gewicht. Dit kan door slechts één persoon gedaan worden.

Hybride omvormer

Huawei SUN2000L-5KTL-L1 zijn in staat om in samenwerking met aangesloten batterijen gegenereerde energie direct te gebruiken, terug te leveren aan het stroomnet of om eventueel op te slaan. De geïntegreerde energieopslag-interface zorgt er voor dat er afgezien van de batterijen niets benodigd is om energie op te kunnen slaan. Deze inverter is geschikt voor zowel de bestaande LG Chem batterijen als de nog te lanceren nieuwe reeks batterijen van Huawei.

Let op: De LG CHEM RESU7H en RESU10H zijn geschikt voor gebruik met deze omvormer

Monitoring

Ook deze serie enkelfasige residentiële omvormers heeft ingebouwde WLAN functionaliteit, deze is tevens uit te breiden met een dongle. De omvormer heeft zogenaamde Module Level Monitoring, waarmee zonnepanelen individueel in de gaten gehouden kunnen worden. Daarnaast is de omvormer geschikt voor de nieuwe SUN2000L-450W-P power optimizers van Huawei.

Veilig & Betrouwbaar

De Huawei SUN2000L-5KTL-L1 heeft een IP65-beschermgraad en is daarmee prima beveiligd tegen invloeden van buitenaf. De omvormer wordt gekoeld door natuurlijke convectie. Ook is er een geïntegreerde bliksembeveiliging voor zowel DC als AC. Daarnaast bevat de omvormer een geïntegreerde vlamboogbeveiliging.

Snel & Eenvoudig

Het compacte formaat en geringe gewicht van 12,3kg maakt de omvormer eenvoudig door één persoon te installeren. Dit wordt nog meer vergemakkelijkt door geoptimaliseerde AC-aansluiting voor snelle bekabeling. Het apparaat kan verder met slechts één klik worden geconfigureerd en ingesteld.

Kenmerken van Omvormer SUN2000L 3KTL-L1

  • 3-Fase
  • 5kW
  • Beschermingsklasse van IP65.
  • WIFI

Extra informatie

Gewicht 12,5 kg
Afmetingen 36,5 × 36,5 × 14 cm
Merk

Diepte

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Huawei Omvormer SUN2000L 5KTL-L1” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.