SMA Sunny Boy 2.0

 907,43 incl. btw

1-Fase | 2kW

Uitverkocht

Bestel vandaag nog bij dé specialist in duurzame energieoplossingen

  • Veelzijdig aanbod met scherpe prijzen
  • Gemakkelijk retourneren binnen 14 dagen
  • Snelle levering in heel Nederland
Enkele kwaliteitsmerken

1-Fase | 2kW  

SMA Sunny Boy 2.0

De Sunny Boy 2.0 is een lichtgewicht, compacte omvormer. Hierdoor is het gemakkelijk en snel te installeren. Daarnaast zal geïntegreerde software er voor zorgen dat deze omvormer lokaal én online goed te monitoren is. Shadefix, voorheen OptiTrac Global Peak, is een softwarematig schaduwmanagement systeem wat energieopbrengsten optimaliseert. SMA Smart Connected is een systeem wat SMA in staat stelt alle aangesloten omvormers automatisch in de gaten te houden.

Eenvoudige & snelle installatie

Met slechts 9kg is de omvormer erg licht van gewicht, waardoor deze eenvoudig en snel te installeren is. Er is geen extra montagebeugel nodig doordat de omvormer met slechts twee schroeven te bevestigen is. De installatie is gemakkelijk af te ronden door de geïntegreerde gebruikersinterface met een apparaat te benaderen. Dit kan bijvoorbeeld via een smartphone, maar ook via een tablet, laptop of desktop.

Shadefix

OptiTrac Global Peak is de oude benaming voor wat SMA nu Shadefix noemt. De Sunny Boy 2.0 is één van de vele omvormers die met dit systeem is uitgerust. Shadefix is perfect voor systemen met lichte tot middelzware schaduwvorming. Hier zijn verder geen extra onderdelen voor nodig, wat weer kostenbesparend werkt. Door de werking van Shadefix zullen zonnecellen die door schaduw minder opbrengen vermeden, waardoor alle overige cellen niet worden gehinderd maar optimaal benut worden.

SMA Smart Connected

SMA Smart Connected is een volledig automatisch systeem van SMA. Na installatie en aanmelding van de omvormer houdt SMA de omvormer continu in de gaten. Bij storingen zal er een bericht worden gestuurd waarna actie ondernomen kan worden. Als er een vervangende omvormer nodig is zal deze binnen 1 tot 3 dagen na diagnose worden geleverd.

Kenmerken van Sunny Boy 2.0

  • 1-Fase
  • 2kW
  • Beschermingsklasse van IP65.
  • Optioneel WIFI

Extra informatie

Gewicht 9,20 kg
Afmetingen 46 × 35,7 × 12,2 cm
Merk

Diepte

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SMA Sunny Boy 2.0” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.