SMA Sunny Boy 2.5

 1.032,58 incl. btw

1-Fase | 2.5kW

Uitverkocht

Bestel vandaag nog bij dé specialist in duurzame energieoplossingen

  • Veelzijdig aanbod met scherpe prijzen
  • Gemakkelijk retourneren binnen 14 dagen
  • Snelle levering in heel Nederland
Enkele kwaliteitsmerken

1-Fase | 2.5kW  

SMA Sunny Boy 2.5

De Sunny Boy 2.5 een compact en met slechts 9kg een lichtgewicht omvormer. Deze is snel en gemakkelijk te installeren. De geïntegreerde software helpt zowel hierbij als bij het monitoren naderhand. Optimalisatie voor systemen die deels in de schaduw vallen is daarnaast ook standaard aanwezig door Shadefix. Voorheen was dit OptiTrac Global Peak. SMA houdt daarnaast zo goed als alle aangesloten omvormers automatisch in de gaten door middel van Smart Connected.

Eenvoudige & snelle installatie

De bevestiging van de Sunny Boy 2.5 vergt slechts twee schroeven, mede door het lage gewicht en compacte formaat. Hierdoor is er geen extra montagemateriaal benodigd. Afronding van de installatie, na plaatsing van de omvormer zelf, gebeurt door het benaderen van de geïntegreerde gebruikersinterface. Elke smartphone, tablet, laptop of desktop kan hiervoor gebruikt worden.

Shadefix

Shadefix is een reeds bestaand systeem van SMA, maar voorheen bekend als OptiTrac Global Peak. Bij lichte tot middelzware schaduwvorming is Shadefix de perfecte ingebouwde oplossing. Hierdoor worden er kosten bespaard, omdat er geen aanvullende onderdelen nodig zijn. Shadefix zorgt er voor dat beschaduwde zonnecellen die normaal gesproken de werking en opbrengst van andere zonnecellen, beperken, geoptimaliseerd worden.

SMA Smart Connected

SMA heeft met Smart Connected een volledig geautomatiseerd systeem om omvormers te monitoren. Zodra een omvormer om wat voor reden dan ook minder dan gebruikelijk presteert zal er automatisch een bericht naar de betrokken partijen worden gestuurd. Deze kunnen hier dan vervolgens mee aan de slag. In het geval er een vervangende omvormer nodig is zal deze binnen 1 tot 3 dagen worden geleverd.

Kenmerken van Sunny Boy 2.5

  • 1-Fase
  • 2.5kW
  • Beschermingsklasse van IP65.
  • Optioneel WIFI

Extra informatie

Gewicht 9,20 kg
Afmetingen 46 × 35,7 × 12,2 cm
Merk

Diepte

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SMA Sunny Boy 2.5” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.