SMA Sunny Boy 3.0-1AV-41

 1.076,24 excl. btw

1-Fase | 3kW

Bestel vandaag nog bij dé specialist in duurzame energieoplossingen

  • Veelzijdig aanbod met scherpe prijzen
  • Gemakkelijk retourneren binnen 14 dagen
  • Snelle levering in heel Nederland
Enkele kwaliteitsmerken

1-Fase | 3kW  

SMA Sunny Boy 3.0-1AV-41

De Sunny Boy 3.0-1AV-41 is niet alleen eenvoudig en snel te installeren, maar ook gemakkelijk te beheren en monitoren. Het schaduwmanagementsysteem Shadefix, eerder bekend onder de naam OptiTrac Global Peak, is daarnaast een ander pluspunt van de SMA omvormers. SMA Smart Connected is een systeem waarmee SMA alle aangesloten omvormers continu monitort.

Eenvoudige & snelle installatie

De Sunny Boy 3.0-1AV-41 is de eerste van een reeks van vijf iets zwaardere varianten van de Sunny Boys, maar met 17,5kg zijn deze omvormers nog steeds relatief licht en gemakkelijk door één persoon te monteren. De installatie is daarnaast simpel te voltooien door de gebruikersinterface met bijvoorbeeld een smartphone, tablet, laptop of desktop te benaderen. De omvormer hoeft hiervoor niet open gemaakt te worden. Alle omvormers worden daarnaast door SMA automatisch in de gaten gehouden met het SMA Smart Connected systeem.

Shadefix

Shadefix, zoals OptiTrac Global Peak nu genoemd wordt, is een schaduwmanagementsysteem. Dit zorgt voor optimalisatie van de omvormers in het geval panelen deels door schaduw worden bedekt. Hier zijn geen extra onderdelen voor nodig en is geschikt voor lichte tot middelzware schaduwvorming. Shadefix zorgt ervoor dat door schaduw beperkte zonnecellen worden vermeden en daardoor niet de cellen die wel volledig worden belicht en benut niet in hun vermogen beperken.

SMA Smart Connected

SMA Smart Connected houdt in principe alle omvormers van SMA automatisch in de gaten. Na installatie en aanmelding van de Sunny Boy 3.0-1AV-41 omvormer zal er in het geval er afwijkende prestaties worden waargenomen automatisch contact met de installateur en eigenaar worden worden opgenomen. Deze kunnen daardoor verdere stappen ondernemen. In het geval er een vervangende omvormer is gewenst zal deze binnen 1 tot 3 dagen worden geleverd.

Kenmerken van Sunny Boy 3.0-1AV-41

  • 1-Fase
  • 3kW
  • Beschermingsklasse van IP66.
  • Optioneel WIFI

Extra informatie

Gewicht17,5 kg
Afmetingen43,5 × 47 × 17,6 cm
Merk

Diepte

Vermogen

3000

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SMA Sunny Boy 3.0-1AV-41” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *