SMA Sunny Boy 5.0-1AV-41

 1.385,69 incl. btw

1-Fase | 5kW

Beschikbaar via nabestelling

Bestel vandaag nog bij dé specialist in duurzame energieoplossingen

  • Veelzijdig aanbod met scherpe prijzen
  • Gemakkelijk retourneren binnen 14 dagen
  • Snelle levering in heel Nederland
Enkele kwaliteitsmerken

1-Fase | 5kW  

SMA Sunny Boy 5.0-1AV-41

De Sunny Boy 5.0-1AV-41 is licht van gewicht en mede daardoor snel te installeren. Het schaduwmanagementsysteem Shadefix, wat voorheen bekend was als OptiTrac Global Peak, zorgt er voor dat deze omvormer geschikt is in diverse omgevingen. SMA Smart Connected biedt daarnaast een monitoringssysteem voor betrouwbare prestaties.

Eenvoudige & snelle installatie

Met slechts 17,5kg is dit een zeer lichte omvormer. De installatie heeft daardoor ook maar één installateur nodig. Na het fysieke installeren kan de geïntegreerde gebruikersinterface direct benaderd worden door daarvoor geschikte apparaten, zoals een smartphone of laptop. Hiervoor hoeft de behuizing dus niet open gemaakt te worden.

Shadefix

Shadefix maakt de Sunny Boy 5.0-1AV-41 geschikt voor installaties in licht tot middelzwaar beschaduwde omgevingen. Er zijn hierbij geen andere onderdelen nodig. Normaal gesproken zullen cellen die geheel of gedeeltelijk door schaduw bedekt worden minder presteren en daardoor de prestaties van het hele paneel naar beneden trekken. Deze omvormer zal deze minder presterende cellen omzeilen, waardoor vermogensverlies wordt beperkt.

SMA Smart Connected

SMA heeft een volledig automatisch systeem wat aangesloten en aangemelde omvormers in de gaten houden – SMA Smart Connected. Wanneer de installatie van de Sunny Boy 5.0-1AV-41 is voltooid kan deze voor het systeem worden aangemeld. Als er vervolgens een afwijking geconstateerd wordt zal zowel de klant als de installateur een melding krijgen. Hier kan de installateur vervolgens direct op reageren. Op het moment dat er een vervangende omvormer nodig is, zal SMA deze binnen 1 tot 3 dagen na constatering leveren.

Kenmerken van Sunny Boy 5.0-1AV-41

  • 1-Fase
  • 5kW
  • Beschermingsklasse van IP65.
  • Optioneel WIFI

Extra informatie

Gewicht 17,5 kg
Afmetingen 43,5 × 47 × 17,6 cm
Merk

Diepte

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SMA Sunny Boy 5.0-1AV-41” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.