SMA Sunny Home Manager 2.0

 613,92 excl. btw

De Sunny Home Manager 2.0 is een bidirectioneel besturingsapparaat voor energiebeheer, geschikt voor enkel- en driefase aansluitingen en kan op een lokaal netwerk aangesloten worden via een ethernet kabel.

Bestel vandaag nog bij dé specialist in duurzame energieoplossingen

  • Veelzijdig aanbod met scherpe prijzen
  • Gemakkelijk retourneren binnen 14 dagen
  • Snelle levering in heel Nederland
Enkele kwaliteitsmerken

De Sunny Home Manager 2.0 is een bidirectioneel besturingsapparaat voor energiebeheer, geschikt voor enkel- en driefase aansluitingen en kan op een lokaal netwerk aangesloten worden via een ethernet kabel. Het doel van energiemanager HM-20 is simpel, er voor zorgen dat er zoveel mogelijk zelfopgewekte energie uit zonnepanelen wordt gebruikt. Met andere woorden optimaliseert de Home Manager het eigenverbruik.

Toepassingen

De standaardtoepassing is het specifiek meten van netafname en –teruglevering op het netaansluitpunt. Intelligente warmtepompen, laadpunten van elektrische voertuigen, verwarmingselementen en huishoudelijke toestellen zijn allen voorbeelden waarvoor de Sunny Home Manager 2.0 toegepast kunnen worden.

Een handige alternatieve toepassing voor de Home Manager is het meten van de stroomgeneratie door zonnepanelen.

Informatie

Een Sunny Home Manager 2.0 is in staat om analyses te maken van de afzonderlijke verbruikgegevens en de energiebalans. Dit wordt visueel weergegeven door middel van interactieve grafieken. Daarnaast is het apparaat in staat om weersvoorspellingen en een zonnestroomprognose weer te geven.

Installatie

Het product is zeer eenvoudig te installeren dankzij de plug & play-installatie. SMA systemen Sunny Portal en Sunny Places verzorgen de installatiebewaking.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SMA Sunny Home Manager 2.0” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *