SMA Sunny Island 6.0H-13

 3.283,35 incl. btw

1-Fase | 6kW

Uitverkocht

Bestel vandaag nog bij dé specialist in duurzame energieoplossingen

  • Veelzijdig aanbod met scherpe prijzen
  • Gemakkelijk retourneren binnen 14 dagen
  • Snelle levering in heel Nederland
Enkele kwaliteitsmerken

1-Fase | 6kW  

SMA Sunny Island 6.0H-13

De SMA Sunny Island 6.0H-13 is een batterij-omvormer voor zowel on-grid als off-grid toepassingen. Samen met een accu-unit vormt een Sunny Island batterij-omvormer een spanningsnet voor alle elektrische apparaten en electriciteitsgeneratoren. De Sunny Island neemt alle controles en processen over, is uitermate goed beschermd, zeer veilig en draagt een garantie van 10 jaar.

On-grid en off-grid

De Sunny Island 6.0H-13 kan zowel in enkel- als in driefase off-grid systemen gebruikt worden. Een systeem upgraden door middel van het toevoegen van SMA batterij-omvormer is altijd een mogelijkheid. Een Sunny Island batterij-omvormer kan netgekoppeld zijn aan het openbare stroomnet, of in off-grid-installaties in een omgeving zonder stroomnet voorzieningen. Het is geschikt om off-grid systemen te ondersteunen van 2 kilowatt tot en met 300 kilowatt. Wereldwijd zijn er al meer dan 120.000 installaties voorzien van de Sunny Island omvormer.

De veiligheid van de omvormer wordt gewaarborgd door de hoge IP54 beschermingsklasse, wat inhoudt dat het spatwaterdicht en stofvrij is. Het heeft daarnaast een zeer hoge overbelastingscapaciteit. Ook in de zwaarste omstandigheden kan een optimale werking worden gegarandeerd.

Ten opzichte van de Sunny Island 4.4M-13 beschikt de 6.0H-13 variant wel over Parallelschakeling en Multicluster functionaliteiten.

24 uur per dag

Deze batterij-omvormer is uitgerust met het SMA Flexible Storage System. Zelf gegenereerde zonne-energie wordt hiermee opgeslagen en kan 24 uur per dag gebruikt worden.

Interface

Met een geïntegreerd webinterface en de standaardinterfaces WLAN () en internet is de Sunny Island 6.0H-13 met een tablet of smartphone gemakkelijk te configureren en/of controleren.

Kenmerken van Sunny Island 6.0H-13

  • 1-Fase
  • 6kW
  • Zowel off- als on-grid
  • WiFi

Extra informatie

Gewicht 63 kg
Afmetingen 46,7 × 61,2 × 24,2 cm
Merk

Diepte

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SMA Sunny Island 6.0H-13” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.