SMA Sunny Tripower 5.0

 1.660,87 incl. btw

3-Fase | 5kW

Beschikbaar via nabestelling

Bestel vandaag nog bij dé specialist in duurzame energieoplossingen

  • Veelzijdig aanbod met scherpe prijzen
  • Gemakkelijk retourneren binnen 14 dagen
  • Snelle levering in heel Nederland
Enkele kwaliteitsmerken

3-Fase | 5kW  

SMA Sunny Tripower 5.0

De Sunny Tripower 5.0 is klein, licht en gemakkelijk te plaatsen en installeren. Schaduwbeheer is standaard mogelijk middels het Shadefix systeem, wat voorheen OptiTrac Global Peak was. Daarnaast zijn de omvormers standaard en automatisch met SMA verbonden ter monitoring en is het systeem uit te breiden door geïntegreerd TS4-R communicatie.

Eenvoudige & snelle installatie

Door het lage gewicht en compacte formaat is deze omvormer eenvoudig door één monteur te installeren. Alle aansluitingen zitten aan de onderkant en na plaatsing kan er eenvoudig verbinding met de omvormer worden gemaakt via ethernet of Wi-Fi. De omvormer hoeft dus niet open gemaakt te worden.

Shadefix

OptiTrac Global Peak heet tegenwoordig Shadefix en is feitelijk een manier van schaduwbeheer. De Sunny Tripower 5.0 zal hierdoor bij lichte schaduwvorming nog uitstekend presteren. Zonnecellen die met schaduw bedekt zijn zullen normaal gesproken minder goed presteren en daarbij de prestaties van het hele paneel verlagen. Shadefix omzeilt de beschaduwde cellen, waardoor de overige zonnecellen optimaal presteren en er dus minder vermogensverlies zal zijn.

SMA Smart Connected

SMA Smart Connected is een automatisch systeem van SMA waar alle omvormers standaard mee in de gaten gehouden worden. Dit is geheel gratis. Zodra er een probleem wordt ontdekt zal zowel de klant als de installateur direct een bericht ontvangen. Op deze manier kan de installateur snel ingrijpen. Op het moment dat een omvormer vervangen dient te worden zal SMA binnen 1 tot 3 dagen een vervangend toestel leveren.

Uitbreiding TS4-R optimizers

De Sunny Tripower 5.0 kan eenvoudig uitgebreid worden met TS4-R optimizers door de geïntegreerde TS4-R communicatie. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer installaties ingewikkelder zijn of wanneer er meer schaduwvorming is.

Kenmerken van Sunny Tripower 5.0

  • 3-Fase
  • 5kW
  • Beschermingsklasse van IP65.
  • Optioneel WIFI

Extra informatie

Gewicht 17 kg
Afmetingen 43,5 × 47 × 17,6 cm
Merk

Diepte

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SMA Sunny Tripower 5.0” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.