SMA Sunny Tripower 6.0

 1.627,07 incl. btw

3-Fase | 6kW

Beschikbaar via nabestelling

Bestel vandaag nog bij dé specialist in duurzame energieoplossingen

  • Veelzijdig aanbod met scherpe prijzen
  • Gemakkelijk retourneren binnen 14 dagen
  • Snelle levering in heel Nederland
Enkele kwaliteitsmerken

3-Fase | 6kW  

SMA Sunny Tripower 6.0

De Sunny Tripower 6.0 is een lichtgewicht en compacte omvormer. Het schaduwbeheersysteem Shadefix, eerder bekend als OptiTrac Global Peak, maakt standaard deel uit van SMA omvormers. SMA biedt daarnaast voor alle omvormers een geheel automatisch monitoringssysteem. Tevens is het zo nodig uit te breiden met TS4-R optimizers door de aanwezigheid van geïntegreerde TS4-R communicatie.

Eenvoudige & snelle installatie

De omvormer is licht van gewicht en compact van formaat. Hierdoor is de omvormer gemakkelijk door één monteur te plaatsen. Het is bovendien niet nodig om de behuizing open te maken, gezien alle aansluitingen via de onderkant te bereiken zijn, inclusief een ethernetaansluiting en Wi-Fi antenne. Benadering is dus vrij gemakkelijk met elk geschikt apparaat, zoals een smartphone of tablet.

Shadefix

Schaduwbeheer is een reeds aanwezige functie in de vorm van Shadefix. Bij lichte schaduwvorming zal de Sunny Tripower 6.0 alsnog uitstekend presteren. Zonnecellen die vanwege schaduw minder licht opvangen zullen normaal gesproken de algehele prestaties van het paneel verlagen. Shadefix zorgt ervoor dat deze cellen worden omzeild en het paneel minder vermogensverlies ondervindt.

SMA Smart Connected

Naast de mogelijkheid een portaal van SMA te benaderen om de status van de omvormer te bekijken biedt SMA voor alle omvormers een automatisch systeem – SMA Smart Connected. Dit systeem is geheel gratis, waarmee SMA alle omvormers in de gaten houdt. Wanneer er een afwijking wordt geconstateerd zal SMA de klant en installateur hier direct van op de hoogte stellen. Zo kan de installateur meteen reageren. In het geval er een vervangend toestel nodig is levert SMA een ander binnen 1 tot 3 dagen.

Uitbreiding TS4-R optimizers

Mocht het een complexere installatie betreffen of er is zwaardere schaduwvorming kan de Sunny Tripower 6.0 uitgebreid worden met TS4-R optimizers. Dit wordt mogelijk gemaakt door de geïntegreerde TS4-R communicatie.

Kenmerken van Sunny Tripower 6.0

  • 3-Fase
  • 6kW
  • Beschermingsklasse van IP65.
  • Optioneel WIFI

Extra informatie

Gewicht 17 kg
Afmetingen 43,5 × 47 × 17,6 cm
Merk

Diepte

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SMA Sunny Tripower 6.0” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.