SMA Sunny Tripower 8.0

 1.951,86 incl. btw

3-Fase | 8kW

Beschikbaar via nabestelling

Bestel vandaag nog bij dé specialist in duurzame energieoplossingen

  • Veelzijdig aanbod met scherpe prijzen
  • Gemakkelijk retourneren binnen 14 dagen
  • Snelle levering in heel Nederland
Enkele kwaliteitsmerken

3-Fase | 8kW  

SMA Sunny Tripower 8.0

De Sunny Tripower 8.0 is vanwege het lichte gewicht gemakkelijk te installeren. Tevens is er OptiTrac Global Peak, tegenwoordig bekend onder de noemer Shadefix, aanwezig. SMA Smart Connected is ook als gratis service van SMA standaard. De omvormer is ook door de geïntegreerde TS4-R communicatie eenvoudig uit te breiden met TS4-R optimizers.

Eenvoudige & snelle installatie

Met slechts 20,5kg is dit een relatief lichte omvormer, met ook nog eens een compact design. Hierdoor is hij gemakkelijk door één persoon te installeren. Het is niet nodig om de omvormer open te maken, omdat alle aansluitingen zich aan de onderkant van het apparaat bevinden. Een ethernetaansluiting en Wi-Fi antenne zijn inbegrepen. De gebruikersinterface kan zo gemakkelijk door een smartphone, tablet of ander geschikt apparaat benaderd worden.

Shadefix

Shadefix is een vorm van schaduwbeheer waardoor installaties met lichte tot middelzware bewolking alsnog optimaal kunnen functioneren. De Sunny Tripower 8.0 zorgt er voor, dankzij Shadefix, dat zonnecellen die deels of in zijn geheel door schaduw zijn bedekt de prestaties van de hele module niet beïnvloeden. Zonder Shadefix zouden dergelijke cellen de doorvoer van stroom beperken, met als gevolg vermogensverlies voor het hele paneel.

SMA Smart Connected

Zodra de omvormer is geïnstalleerd zorgt SMA Smart Connected er voor dat deze automatisch in de gaten zal worden gehouden. Dit gratis systeem zal bij een afwijking zowel de installateur als de klant op de hoogte stellen. Hierdoor weten de direct betrokken partijen gelijk van het probleem en kan de installateur vervolgens adequaat reageren. Mocht er een vervangend toestel nodig zijn zal SMA deze binnen 1 tot 3 dagen leveren.

Uitbreiding TS4-R optimizers

In omgevingen met lichte schaduwval kan Shadefix er voor zorgen dat het zonnepaneel geoptimaliseerd werkt. In andere gevallen, bijvoorbeeld wanneer het een complexere installatie betreft of als er sprake is van meer schaduw, kan uitbreiding van de Sunny Tripower 8.0 met TS4-R optimizers oplossing bieden. Deze kunnen gemakkelijk worden toegevoegd vanwege de geïntegreerde TS4-R communicatie.

Kenmerken van Sunny Tripower 3.0

  • 3-Fase
  • 8kW
  • Beschermingsklasse van IP65.
  • Optioneel WIFI

Extra informatie

Gewicht 20,50 kg
Afmetingen 46 × 49,7 × 17,6 cm
Merk

Diepte

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SMA Sunny Tripower 8.0” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.