SolarEdge StorEdge AC Coupled 1PH Omvormer met HD-Wave Technologie, 5.0kW, met SetApp configuratie

 772,59 excl. btw

1-Fase | 5kW | HD Wave

Uitverkocht

Bestel vandaag nog bij dé specialist in duurzame energieoplossingen

  • Veelzijdig aanbod met scherpe prijzen
  • Gemakkelijk retourneren binnen 14 dagen
  • Snelle levering in heel Nederland
Enkele kwaliteitsmerken

1-Fase | 5kW | HD Wave

Productinformatie

De Solaredge Storedge AC-coupled 1PH omvormer bezit over 5000VA vermogen en is geschikt om samen te werken met batterijen zoals de LG Chem Resu. De omvormer is compatibel met Solaredge en niet Solaredge omvormers

HD-wave technologie

Met HD-wave technologie waardoor minder magnetische componenten en koelelementen nodig zijn wat zorgt voor een nog kleinere en lichtere omvormer. Dit maakt het installeren van de omvormer nog gemakkelijker voor de installateur. De omvormer kan hierdoor gemakkelijk worden getransporteerd en worden geïnstalleerd door middel van 1 persoon.

Met een record brekende efficiëntie van 99% wordt er meer energie opgewekt voor een verhoogde ROI. De omvormer van Solaredge is betrouwbaar en een juiste keuze voor uw PV-systeem.

Set-app configuratie

De Storedge beschikt over een Set-app functie waardoor het configureren van de omvormer nog makkelijker is. Door gebruik te maken van de Set-app app van Solaredge is het mogelijk om de omvormer koppeling en configuratie te be heren. Door de omvormer te verbinden met een Smartphone wordt de systeem-firmware geüpgraded en het systeem geactiveerd.

Hierna is het mogelijk om de omvormer en de power optimizers te koppelen, zodra dit is voltooid begint het opstartproces. De power optimizers beginnen energie te produceren en de omvormer zet gelijkstroom om in wisselstroom. Monitor batterijstatus, PV-productie en zelfverbruik

Veiligheid

De omvormer beschikt over beschermingsgraad IP65 waardoor buiten & binnen installatie mogelijk is.  Tijdens onderhoud of installatie staat het stroom uit en bevind zich er geen hoogspanning. Dit voor maximale veiligheid voor de installateur en het PV-systeem. De omvormer werkt tevens niet met Power optimizers of als standaard PV-omvormer.

Extra informatie

Gewicht9,5 kg
Afmetingen19,2 × 315 × 540 cm
Merk

Maximum Power Point-trackers

Diepte

AC-stroom

Euro-performance level

Powerconnection

Inclusief transformer

Ethernet

Montage buiten

Vermogen

5000