Winkelwagen

Veelzijdig aanbod met scherpe prijzen

Snelle levering in heel Nederland

Onze klanten geven ons een 8,3

Bestellen

Meer informatie nodig?

Bel ons op 085 620-70-99

Over ons

Sun Green Energy is een gerenommeerd en professioneel familiebedrijf uit Amsterdam.

Duurzaamheid

We helpen je verduurzamen

Sun Green Energy levert betaalbare A-merk zonnepanelen en omvormers aan iedereen die flink wil bezuinigen op zijn energie rekening. Door de alsmaar stijgende energieprijzen kan jouw eigen PV-installatie je veel geld opleveren en wordt je onafhankelijk van de energiebedrijven.

Sun Green Energy Zonnepanelen helpt je graag bij het samenstellen van het juiste systeem voor jouw situatie, met een deskundig en eerlijk advies op maat. Wij leveren aan particulieren, woningcorporaties, scholen en bedrijven om zelf duurzame energie te produceren.

Onze installateurs kunnen de zonnepanelen voor je installeren, inclusief het aansluiten op de meterkast. We kunnen je ook adviseren en ondersteunen bij het zelf installeren van de zonnepanelen.

We betaalden ons blauw aan energiekosten, met een woonhuis én schuur aan huis. Met zonnepanelen is het eindelijk goed te doen. We hadden ze snel in huis, makkelijk gemonteerd en top klantenservice. Aanrader!
Zonnepanelen
Reijnier Boeljon
Lelystad
Snel bij ons op kantoor. Snel gemonteerd. Geen gedoe met service. Eigenlijk weinig te melden want het was gewoon allemaal top.
Zonnepanelen
Astrid van Duren
Arnhem
Snelle levering

In heel Nederland

Goeie service

Klanten waarderen ons

Internationale merken

Gerenommeerde merken alleen

100% veilig bestellen

iDEAL / MasterCard / Visa