Meyer Burger N-type HJT 380 Wp Bifacial Glas/Glas Transparant

 217,95 excl. btw

Bestel vandaag nog bij dé specialist in duurzame energieoplossingen

  • Veelzijdig aanbod met scherpe prijzen
  • Gemakkelijk retourneren binnen 14 dagen
  • Snelle levering in heel Nederland
Enkele kwaliteitsmerken

Productinformatie

De in de EU geproduceerde Meyer Burger HJT-380 is zeer efficiënt dankzij innovatieve heterojunction celtechnologie, waardoor dit zonnepaneel uitstekend presteert. Zelfs op typisch Europese bewolkte dagen. Het paneel heeft een nominaal vermogen van 380 Wp met een efficiëntie van 21,2%, wat een indrukwekkende maximum van 212 Wp per vierkante meter van je PV-installatie oplevert. Voorzien van 120 half-cut bifacial cellen, 2 mm glas (voor- en achterkant) in een frame van 1722 x 1041 x 35 mm en een gewicht van 24,4 kg. Het wordt geleverd met 25 jaar product- en prestatiegarantie.

Meyer Burger – Made in the EU

Meyer Burger zonnepanelen zijn ontworpen in Zwitserland en geproduceerd in Duitsland volgens de hoogste duurzaamheidsnormen en met groene stroom. Het productieproces is volledig vrij van lood en andere giftige stoffen. Het maakt gebruik van SmartWire Connection Technology (SWCTTM) voor maximale stabiliteit en benut het volledige potentieel van beschikbaar zonlicht van alle kanten.

PFAS-vrije productie

PFAS-chemicaliën worden veel gebruikt vanwege hun water- en vetbestendige eigenschappen, maar ze kunnen schadelijk zijn voor het milieu en onze gezondheid. Het PFAS-vrije label geeft aan dat Meyer Burger produceert zonder PFAS.

Glas/Glas zonnemodule

Deze paneel is voorzien van transparant bifaciaal (voor- en achterkant) glas. Het gebruik van dubbel glas heeft verschillende voordelen: verbeterde duurzaamheid van de module dankzij betere bescherming tegen de elementen, verbeterde brandveiligheid en verminderde vermogensdegradatie. Glas/glas-modules worden ook beschouwd als visueel aantrekkelijker dan panelen met zwarte of witte kunststof backsheets.

Extra informatie

Gewicht24,4 kg
Afmetingen172,2 × 104,1 × 3,5 cm
Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Meyer Burger N-type HJT 380 Wp Bifacial Glas/Glas Transparant” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *